CBS 't Fundament
Zeehaanstraat 3
9866 AT Lutjegast
0594 - 612192

 Fotoalbum


Sinterklaas 2017
112 foto'sPaasviering
Een prachtige paasviering op deze witte donderdag 13 april. Het thema was 'de koning te rijk'. Hoe we door te geven mensen hun leven kunnen verrijken en hoe vreugdevol geven kan zijn.
50 foto'sPaaslunch
Na een mooie ochtend met Paasviering sloten we de schooldag af met een lunch. Het was een gezellige en ontspannen afsluiting van een mooie dag.
48 foto'sBoerderijbezoek groep 5-6-7-8
Ook de groepen 5-6-7-8 gingen naar de boerderij en hebben volop genoten.
46 foto'sBoerderijbezoek groep 1-2
Alle kleuters naar de boerderij van de fam. Solle wat een feest!
49 foto'sBoomplantdag
Op woensdag 22 maart mochten we maar liefst 500 kleine boompjes planten in het gebied bij de baak.Staatsbosbeheer en de gemeentewerkers hadden de grond al voorbereid en met scheppen gingen de leerlingen van groep 3 t/m 8 aan de slag.Heerlijke zon, zware grond en heel veel plezier!
92 foto's


Opening project Boerderij
Een vrolijke opening van het boerderij project waar we de komende 3 weken elke schoolmiddag aan zullen werken. Met boerenliedjes en een quiz was de opening een succes.
24 foto'sSchapen scheren
Groep 1-2 ging kijken bij het schapen scheren en wat is dat indrukwekkend.De kinderen mochten daarna natuurlijk ook aan de wol ruiken en voelen hoe zacht de wol is.
9 foto'sSchoolkorfbaltoernooi 15 februari
Woensdag 15 februari speelden we met twee teams mee op het schoolkorfbaltoernooi. Een gezellige en sportieve middag waarbij een van de teams 4de is geworden.
36 foto'sKerstwandeling
Woensdag 21 december volgenden honderden grote en kleine mensen het spoor van de lichtjes door het dorp. Wie dat spoor volgde ontmoette de vele mensen uit het kerstverhaal, we kwamen langs de herders, de herbergier, een engelenkoor, de wijzen en we eindigden in de stal bij het het Koningskind.
67 foto'sSinterklaas 2016
197 foto'sSchoolontbijt
13 foto's
Waterfeest
31 foto's


Schoolreis onderbouw 1-4
Met groep 1 t/m 4 genoten we van een zonovergoten schoolreis op het Blote voetenpad! Er is heerlijk gespeeld, gekliederd, geschommeld en gezwommen.
84 foto'sSport en Speldag kleuters 7 september
In sporthal de Leegens mochten de kleuters een hele ochtend meedoen aan de sport en speldag speciaal voor het jonge kind.
35 foto'sWe zijn weer begonnen
Een mooie zonnige start van het schooljaar 2016-2017. Wij hebben er zin in en wensen iedereen een goed schooljaar.
36 foto's


LSD - zwemmen
Dag laatste schooldag (LSD) vieren we traditiegetrouw in het zwembad van Grootegast. Iedereen een fijne zomer gewenst!
16 foto'sAfscheid meester Kor bij de Baak
We nemen afscheid van meester Kor op in de natuur want daar geniet hij altijd van. Zo zijn we een hele middag met zijn allen bezig bij de Baak en zwaaien we ook groep 8 daar uit.
58 foto'sZomerse sferen bij de kleuters
Wij hebben een camping en een ijswinkel bij de kleuters en genieten van alle momenten dat de zon schijnt. Van de zon worden we vrolijk dat kunt u hier wel zien
16 foto'sKamp Heeg
Alvast een kleine preview vanuit kamp Heeg!
12 foto's


Sinterklaascircuit
Vrijdag 4 december kwam Sinterklaas met zijn twee pieten bij ons op bezoek. In het sinterklaascircuit speelden we leuke spelletjes en kregen volop lekkers!
17 foto'sArchief 2014-2015
Wanneer u deze map via het menu aan de zijkant aanklikt, kunt u de foto's van voorgaand schooljaar nog bekijken.